Вступ 2021: у МОН повідомили, коли абітурієнти технікумів і коледжів довідаються про зарахування на бюджет

10:58, 27 июля 2021
Рейтингові списки формуються із зазначенням рекомендацій до зарахування на основі конкурсного бала за кожною конкурсною пропозицією з повідомленням про отримання чи неотримання права на здобуття освіти за державним або регіональним замовленням.
Вступ 2021: у МОН повідомили, коли абітурієнти технікумів і коледжів довідаються про зарахування на бюджет
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вступники до коледжів та технікумів на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) до 12 години 27 липня дізнаються, своє місце у рейтингових списках зарахування до цих закладів освіти. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і наук України (МОН).

Зокрема, особи вступають до коледжів на основі співбесіди, творчого конкурсу або квот. Рейтинг абітурієнтів формується на основі конкурсного бала за кожною конкурсною пропозицією. При цьому особи дізнаються, чи рекомендовано їх зарахувати на бюджет, чи ні.

У Єдиній державній електронній базі з питань освіти навчальні заклади змінять статус заяв вступників з «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано на бюджет».

Абітурієнти, які отримали рекомендації до зарахування, мають подати особисто оригінали документів до приймальної комісії закладу не пізніше 12:00 години 29 липня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 18:00 31 липня. Зарахування на контракт - не пізніше 3 серпня, додаткове зарахування – не пізніше 31 серпня.

Переведення на вакантні місця державного (регіонального) замовлення осіб, які зараховані на контракт, буде здійснювати не пізніше 9 серпня 2021 року.

Раніше «Судово-юридична газета» проаналізувала вартість навчання на спеціальності «Право» у провідних українських вишах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області