Подоляк: німецькі бізнесмени хочуть вдати, що нічого не відбувається

14:37, 18 марта 2022
Михайло Подоляк: Французький президент Макрон уже прямо говорить про можливість «великої війни» у самій Європі. І що? А нічого…
Подоляк: німецькі бізнесмени хочуть вдати, що нічого не відбувається
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Радник глави Офісу Президент, член української делегації Михайло Подоляк вважає, що Європи не робить висновків із війни з Україною. Про це 18 березня він зазначив у своєму телеграм-каналі.

«На жаль, Європа досі не зробила обов’язкових висновків. І тому кров і далі литиметься потоками.

Ба більше, французький президент Макрон уже прямо говорить про можливість «великої війни» у самій Європі. І що? А нічого… Європейські компанії неохоче йдуть із Росії. Світові банки шукають способи залишитися «сидіти» в російських резервах.

А німецькі бізнесмени хочуть вдати, що нічого не відбувається. Саме тому зовсім не дивує той факт, що канцлер Шольц, намагаючись виправдати свою нерішучість, пропонує розділити простих росіян і Путіна як автора війни. Ніби це взагалі не одне й те саме. І ніби 200-тисячне угруповання російських солдатів, які у прямому ефірі розстрілюють мирних громадян України, це НЕ громадяни Росії, а їхні сім'ї не живуть там.

На жаль, судячи з усього, у Європі це може стати вкрай брехливим і шкідливим трендом. Ще й проросійські лобісти активно працюватимуть. Але треба добре пам'ятати головне: офіційно 71% (за уточненими буквально сьогодні даними – 86,4%) росіян категорично підтримують війну проти України та масові вбивства наших громадян.

Ще раз уважно подивіться на цифри російського людожерства. І все ж позбавляйтеся ілюзій, наші європейські друзі», - відмітив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду