Венеційська Комісія рішуче засудила акт агресії Росії проти України

09:30, 22 марта 2022
Венеційська Комісія цілковито віддана висловленій в преамбулі Статуту Ради Європи справі домагатися миру на засадах справедливості та міжнародної співпраці, що є життєдайним для збереження людства й цивілізації.
Венеційська Комісія рішуче засудила акт агресії Росії проти України
Джерело фото: 5.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Венеційська Комісія рішуче засудила акт агресії Росії проти України, про це повідомили в Конституційному Суді України.

У повідомленні прес-служби Конституційного Суду зазначено, що

в синопсисі щодо 130-го Пленарного засідання Венеційської Комісії, яке відбулося 18–19 березня ц.р., повідомляється:

Венеційська Комісія заслухала лист-звернення Сергія Головатого, члена Венеційської Комісії від України, що не мав можливості взяти участь у Пленарному засіданні внаслідок війни в Україні, та ухвалила Заяву на підтримку України такого змісту:

«Венеційська Комісія цілковито підтримує оприлюднену заяву, що її зробила Президентка ВК щодо «агресії Російської Федерації проти України» 1 березня 2022 р.

Комісія  рішуче засуджує цей здійснений Російською Федерацією акт агресії та оплакує втрачені людські життя й досадує з приводу нищівних руйнувань в Україні.

Комісія, повна назва якої – «Європейська комісія за демократію через право», цілковито віддана висловленій в преамбулі Статуту Ради Європи справі домагатися миру на засадах справедливості та міжнародної співпраці, що є життєдайним для збереження людства й цивілізації.

Комісія висловлює свою неподільну солідарність з Україною, котра веде бій за захист наших спільних європейських принципів і цінностей – демократії , людських прав і правовладдя».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва