Кабмін збільшив максимальну чисельність Секретаріату уряду до 788 осіб

13:51, 4 апреля 2022
Урядовці збільшили максимальну чисельність Секретаріату Кабміну та Мінагрополітики, однак зменшили максмальну кількість співробітників Мінекономіки.
Кабмін збільшив максимальну чисельність Секретаріату уряду до 788 осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів збільшив максимальну чисельність Секретаріату уряду  до 788 осіб. Відповідне рішеня закріплене постановою уряду №393 від 1 квітня.

Документом передбачається у пункті 2 постанови Кабінету Міністрів України від 3 січня 2013 р. № 5 “Питання Секретаріату Кабінету Міністрів Україниˮ (Офіційний вісник України, 2013 р., № 2, ст. 46; 2021 р., № 57, ст. 3522) цифри та слово “782 одиниціˮ замінити цифрами і словом “788 одиниць. Таким чином, максимальна чисельність Секретаріату уряду збільшиться на 6 осіб.

Цією ж постановою уряд скоротив максимальну чисельність апарату Міністерства економіки до 988 осіб. При цьому максимальну чисельність апарату Мінагрополітики збільшено до 280 осіб.

Також, згідно до документу, відповідно до частини шостої статті 23 Бюджетного кодексу України передати бюджетні призначення у сумі 10 941,9 тис. гривень (видатки споживання, в тому числі оплата праці — 8 875,3 тис. гривень), передбачені у 2022 році за загальним фондом державного бюджету Міністерству економіки за програмою 1201010 “Керівництво та управління у сфері економіки”, Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України за програмою 0411010 “Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України” у сумі 2 237,6 тис. гривень (видатки споживання, в тому числі оплата праці — 1 834,1 тис. гривень), Міністерству аграрної політики та продовольства на програму 2801010 “Керівництво та управління у сфері агропромислового комплексу” у сумі 8 704,3 тис. гривень (видатки споживання, в тому числі оплата праці — 7 041,2 тис. гривень).

Цим же документом Міністерству фінансів — внесення відповідних змін до розпису державного бюджету;

Державній казначейській службі — перерахування бюджетних коштів відповідно до переданих бюджетних призначень.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Кабмін погодив скорочення видатків бюджету на понад 70 мільярдів гривень, збільшивши на відповідну суму видатки Резервного фонду за рахунок, зокрема і видатків на Секретаріат КМУ. Очікується, що вказані кошти будуть витрачені на потреби оборони.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду