Уряд передбачив виплату поліцейським грошової компенсації сум податку з доходів фізичних осіб

21:34, 9 апреля 2022
9 квітня відбулося засідання Уряду.
Уряд передбачив виплату поліцейським грошової компенсації сум податку з доходів фізичних осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

9 квітня відбулося засідання КМУ. Про його результати повідомив представник Уряду в парламенті Тарас Мельничук.

- Денонсовано Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про взаємне визнання і еквівалентність документів про освіту і вчені звання та про співробітництво в галузі атестації наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації. Денонсовано також

Договір між Урядом України та Урядом Республіки Бєларусь про співробітництво в галузі науки і технологій.

- Продовжено термін звернення внутрішньо переміщеними особами за отриманням допомоги на проживання з березня 2022 до 30 квітня 2022 року включно. Передбачено, що кошти, які надійшли на рахунок для надання допомоги постраждалому цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні, серед іншого, можуть бути спрямовані на надання грошової допомоги населенню.

- Передбачено виплату поліцейським та іншим працівникам поліції охорони за рахунок Державного бюджету у період дії воєнного стану грошової компенсації сум податку з доходів фізичних осіб з грошового забезпечення та додаткової винагороди, нарахування єдиного соціального внеску на грошове забезпечення

(заробітну плату) та на додаткову винагороду вказаним особам.

- Відмінено квотування експорту великої рогатої худоби, м'яса великої рогатої худоби та їстівних м’ясних субпродуктів, солоних або у розсолі, та внесено зазначені позиції до переліку товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню.

- Утворено робочу групу щодо захисту прав і свобод громадян України, які перебувають на території держав-членів ЄС та інших держав як тимчасово переміщені особи.

- Введено торгове ембарго проти Російської Федерації. Заборонено імпорт на митну територію України товарів з Російської Федерації.

- Утворено Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде