Кабмін виділив майже 16 мільярдів гривень на виплати військовим

21:15, 19 апреля 2022
Виділено 15 950 000,0 тис. гривень Міністерству оборони з метою забезпечення соціальних гарантій для військовослужбовців ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту.
Кабмін виділив майже 16 мільярдів гривень на виплати військовим
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів виділив майже 16 мільярдів гривень на виплати військовослужбовцям Збройних сил та Державної спецслужби транспорту. Про це в Телеграм написав представник Верховної Ради у Кабінеті міністрів нардеп від фракції «Слуга народу» Тарас Мельничук.

«Виділено 15 950 000,0 тис. гривень Міністерству оборони з метою забезпечення соціальних гарантій для військовослужбовців ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту», - зауважив депутат

Крім цього, за інформацією Мельничука, виділено Міністерству внутрішніх справ 17 078 210,1 тис. гривень для матеріально-технічного забезпечення органів системи МВС, які задіяні до забезпечення національної безпеки та оборони, медикаментами, продуктами харчування, зброєю та боєприпасами, індивідуальними засобами захисту, паливно-мастильними матеріалами, речовим майном тощо.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», на початку квітня Кабмін виділив майже 1,5 мільярди гривень на зарплати військовослужбовцям СБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді