Конкурс до антикорсуду: ВККС оприлюднила тестові запитання

18:50, 18 октября 2018
Затверджено тестові запитання для конкурсу до Вищого антикорупційного суду, зокрема Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 18 жовтня 2018 року затверджено тестові запитання для проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів і кандидатів на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Із переліком основ тестових запитань можна ознайомитися у підрозділі «Тестові запитання» розділу «Оцінювання» та у рубриці «Завдання (запитання) іспиту» підрозділу «Конкурс до Вищого антикорупційного суду, оголошений 02.08.18 (ТРИВАЄ)» розділу «Конкурс на зайняття вакантних посад суддів» офіційного веб-сайта Комісії, а також за цими посиланнями:

  1. Основи тестових запитань для проведення іспиту під час кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Вищого антикорупційного суду.
  2. Основи тестових запитань для проведення іспиту під час кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

 

Раніше «Судово-юридична газета» вже повідомила, що іспити в ВС і ВАС відбудуться в середині листопада.

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки