У квартирі екс-замміністра юстиції знайшли печатки державного нотаріуса

10:40, 30 октября 2018
Під час обшуку в екс-замміністра юстиції Мороза знайшли печатки державних нотаріуса і контори.
У квартирі екс-замміністра юстиції знайшли печатки державного нотаріуса
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київську квартиру екс-заступника міністра юстиції Павла Мороза обшукали у справі по хабарах в Мін’юсті, повідомляють «Наші гроші» з посиланням на власні джерела у Міністерстві юстиції.

З ухвали Київського апеляційного суду від 17 жовтня відомо, що обшук провели 4 липня 2018 року. Під час обшуку вилучили гербову печатку №8 Другої Київської державної нотаріальної контори та штамп державного нотаріуса цієї ж контори. За правилами, ці печатки мають бути в єдиному примірнику і зберігатися у сейфах установи, якій вони належать. У Другій Київській державній нотаріальній конторі на запит видання повідомили, що їх печатка №8 на місці.

Також правоохоронці вилучили в екс-замміністра печатки готелю «Дружба», фірми «Grotkal Holdings Limited» (кіпрська компанія, власниками якої є дві інші кіпрські фірми — «Elpico Nominees limited» та «Elpico Trustees Limited») та печатку/штамп прямокутної форми з написами грецькою мовою.

Також у квартирі Мороза вилучили аркуші формату А4 з відтисками низки українських компаній, деякі з печатками і записами, схожими на підпис. Багато з цих компаній уже не існують або перейменовані. Це «УСК Гарант авто», ВКПП «Успіх», «ТОВ «Гарант Авто Сервіс», «ТОВ «Ніто ЛТД», «ТОВ Діл Інтернешнл», «ТОВ «Сканія Кредіт України», «ВКПП «Володар-2», «ТОВ «Мерлоні Термосанітарі Укр ЛЛс», «ТОВ «Альтком Консалтинг», «ВКФ «Альбадент Лтд», «Українсько-кіпрське ТОВ «Промітеас стоунз». Також вилучили картку ідентифікації клієнта Moroz Pavlo №0113421, банківський ключ у вигляді флеш-накопичувача та 25 набоїв.

Усе вилучене майно арештоване рішенням суду в рамках кримінального провадження №42017000000003113, яке веде Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Зіновій Гавдик
    Зіновій Гавдик
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Віктор Данилишин
    Віктор Данилишин
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Сергій Лапій
    Сергій Лапій
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Тетяна Малишенко
    Тетяна Малишенко
    голова Славутицького міського суду Київської області
  • Віра Фоміна
    Віра Фоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду