ВРП звільнила у відставку суддю ВГСУ Людмилу Ковтонюк

15:25, 20 ноября 2018
Вища рада правосуддя розглянула матеріали на засіданні 20 листопада.
ВРП звільнила у відставку суддю ВГСУ Людмилу Ковтонюк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 20 листопада, Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо звільнення двох суддів за загальними обставинами, а саме у відставку та у зв’язку з неспроможністю виконувати повноваження за станом здоров’я, передає прес-служба ВРП.

Вища рада правосуддя ухвалила звільнити у відставку Людмилу Ковтонюк з посади судді Вищого господарського суду України.

Водночас Вища рада правосуддя ухвалила залишити без розгляду заяву Романа Мостового про звільнення з посади судді Обухівського районного суду Київської області у зв’язку з неспроможністю виконувати повноваження за станом здоров’я.

 Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя 21 липня розглянула рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо переведення суддів ліквідованих вищих спеціалізованих судів на посади в регіональні суди апеляційної інстанції. Двоє суддів колишнього Вищого господарського суду України, Сергій Куровський і Людмила Ковтонюк, вважали за краще припинити свою суддівську діяльність і подати у відставку.

Також нам стало відомо, що ВРП ухвалила перевести суддю Вищого адміністративного суду України Ірину Приходько на посаду судді Господарського суду міста Києва.

Крім того, секретаріат ВРП повідомив про завершення прийому документів від кандидатів на посади членів Вищої ради правосуддя для обрання ХVІ позачерговим з’їздом суддів України, що відбудеться 19–20 грудня 2018 року. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва