Відбувся перший етап конкурсу на посади до Верховного Суду

19:39, 14 декабря 2018
Кандидати пройшли тестування та розв’язання ситуаційних завдань.
Відбувся перший етап конкурсу на посади до Верховного Суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 14 грудня, відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого кандидати на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, а саме заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду, пройшли тестування та розв’язання ситуаційних завдань, передає прес-служба ВРП.

У засіданні взяли участь члени Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Комков В.К., Голубицький С.С.,  Лукаш Т.В., Моніч Б.С., Стародуб О.П., Суховий В.Г., Суярко Т.Д.

Головуючим на засіданні члени Комісії обрали Комкова В.К.

Під час засідання Комісія затвердила результати перевірки володіння кандидатами іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи. За результатами проведеної перевірки володіння іноземною мовою підтвердили три кандидати, яких рішенням Комісії було допущено до тестування, а саме: Богдан Крикливенко, Вадим Опальченко та Юрій Хім’як.

Рішенням Комісії Яна Квітченко та Лілія Скалозуб не допущені до участі у конкурсному відборі як такі, що не відповідають умовам конкурсу.

Кандидати Крикливенко Б.В. та Хім’як Ю.Б. склали тестування на знання законодавства та рішенням Комісії були допущені до розв’язання ситуаційних завдань.

Кандидат Опальченко В.О. не склав тестування.

Визначення результатів розв’язання ситуаційних завдань вказаними кандидатами, проведення співбесіди та визначення переможця заплановано на 17 грудня 2018 року о 16:45.

Під час співбесіди члени Комісії перевірять професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам професійної компетентності, які не перевірялися під час тестування та розв’язання ситуаційних завдань.

Протокол засідання Комісії та відеозапис оголошення результатів тестування і вирішення ситуаційних завдань кандидатами будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 14 грудня відбулася конференція про перший рік роботи Верховного Суду.

Також нам стало відомо, що для суддів та працівників апарату Касаційного адміністративного суду у складі ВС пройшов семінар «Доступ до публічної інформації: сутність, особливості та способи захисту». 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду