Засідання Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя, трансляція

16:45, 17 декабря 2018
На засіданні Комісія розгляне декілька питань.
Засідання Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя, трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 17 грудня, у Вищій раді правосуддя (вул. Студентська, 12-А, м. Київ) розпочалося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, передає прес-служба ВРП.

Зазначається, що рішенням Вищої ради правосуддя від 18 травня 2017 року №1172/0/15-17 затверджено Положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Проект порядку денного Комісії з питань Вищого корпусу:

- Розгляд дисциплінарних справ:

1) стосовно судді Одеського апеляційного адміністративного суду Вадима Скрипченка, відкритої за рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України;

2) стосовно судді Суворовського районного суду міста Одеси Івана Шепітка, відкритої за дисциплінарною скаргою Ірини Зотової;      

3) стосовно судді Жовтневого районного суду міста Луганська Інги Чаркіної, відкритої за повідомленням заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України В.Рибачука; 

4) стосовно суддів Шевченківського районного суду міста Запоріжжя Марини Голубкової, Валентини Суркової, Оксани Дмитрюк, відкритої за скаргою прокуратури Запорізької області.

- Розгляд висновків членів Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя та доданих до них матеріалів про відкриття дисциплінарних справ чи відмову в їх відкритті за 42 скаргами (зверненнями).

- Розгляд питання про об’єднання дисциплінарних справ :

1) стосовно судді Печерського районного суду міста Києва Христини Гладун, відкритої за дисциплінарною скаргою Миколи Зарицького з об’єднаною дисциплінарною справою стосовно вказаної судді, відкритою за скаргами Дмитра Кузіна, Сергія Кузіна, Романа Титикала, Олександра Травянка, адвоката Ігоря Манелюка, Марини Цаплі.

- Розгляд питання про зупинення провадження у дисциплінарній справі:

1) стосовно суддів господарського суду міста Києва Сергія Стасюка, Сергія Турчина, відкритої за скаргами товариства з обмеженою відповідальністю «Пфайзер Україна».

- Про результати розв’язання ситуаційних завдань кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника керівника апарату Верховного Суду — керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду та допуск до співбесіди.

- Проведення співбесіди та визначення її результатів кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника керівника апарату Верховного Суду — керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду.

- Визначення загального рейтингу кандидатів, переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника керівника апарату Верховного Суду — керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя внесла Президентові подання про призначення шістьох суддів. Судді пройшли кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва