Конкурс до теруправлінь ДБР: кандидати виконають практичні завдання

11:47, 3 января 2019
Кандидати на вакантні посади держслужбовців і слідчих територіальних управлінь Бюро 15 і 16 січня виконають завдання практичного характеру.
Конкурс до теруправлінь ДБР: кандидати виконають практичні завдання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 та 16 січня 2019 року кандидати на посади державних службовців та слідчих підрозділів територіальних управлінь Державного бюро розслідувань виконуватимуть завдання практичного характеру. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Кандидати на вакантні посади державних службовців територіальних управлінь Державного бюро розслідувань виконуватимуть завдання практичного характеру 16 січня 2019 року. 

Кандидати на вакантні посади слідчих територіальних управлінь Державного бюро розслідувань виконуватимуть завдання практичного характеру 15 та 16 січня 2019 року.

Тестування відбудеться за адресою: Київ, вул. Мельникова, 81Б.

З прикладами практичних завдань можна ознайомитись за посиланням.

Якщо кандидат з поважної причини не може скласти тестування у встановлену дату, він мусить повідомити про це комісію не пізніше ніж за добу.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Роман Труба під час робочої наради у Львові за участі представників місцевих органів влади та правоохоронних органів заявив про те, що слідчі органів прокуратури мають рік на завершення кримінальних проваджень, відкритих до початку роботи ДБР.

Додамо, конкурсна комісія №1 Державного бюро розслідувань оприлюднила протокол №56 засідання комісії із переліком конкурсантів, які допущені до участі у кваліфікаційному іспиті (тестування на знання законодавства).

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду