Конкурси на посади суддів: особливості перевірки практичних робіт

17:03, 11 января 2019
ВККС завершила перевірку практичних робіт кандидатів.
Конкурси на посади суддів: особливості перевірки практичних робіт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вищій кваліфікаційній комісії суддів України завершено перевірку практичних робіт кандидатів, які беруть участь у конкурсі до Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та касаційних судів у складі Верховного Суду, передає прес-служба ВККС.

Комісія нагадала, що перед початком складення кандидатами іспиту, а саме 9 листопада 2018 року, на офіційному веб-сайті Комісії було розміщено детальне роз’яснення заступника Голови ВККСУ Станіслава Щотки щодо методики оцінювання практичних робіт кандидатів.

10 січня 2019 року під час брифінгу для юридичних ЗМІ секретар кваліфікаційної палати ВККСУ Валентина Устименко розповіла про те, як відбувалась перевірка практичних робіт.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України розгляне питання про перегляд рішень Комісії у межах процедури кваліфікаційного оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та касаційних судів у складі Верховного Суду щодо результатів виконаних практичних завдань (відповідно до абзацу четвертого частини другої статті 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»).

Добамо, раніше на засіданні ВККС вирішувалося питання про відповідність громадських об’єднань, які усунули недоліки в раніше поданих до Комісії документах з метою участі у зборах представників громадських об’єднань для ГРД.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки