Засідання Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя, трансляція

12:00, 13 мая 2019
На засіданні комісія розгляне вісім питань.
Засідання Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя, трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 13 травня о 12:00 у Вищій раді правосуддя (вул. Студентська, 12-а, Київ) розпочалося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя. Про це повідомляє офіційний сайт ВРП.

Зазначається, що рішенням Вищої ради правосуддя від 18 травня 2017 року №1172/0/15-17 затверджено положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Проект порядку денного засідання Комісії:

  • Про обрання голови Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.
  • Про внесення змін до персонального складу комітетів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.
  • Про залучення представників програми USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя», Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні, Міжнародної організації розвитку права (IDLO) до роботи Комісії у якості міжнародних експертів; розглянути можливість надати право задавати питання кандидатам на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду під час проходження етапу співбесіди.
  • Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя керівника апарату Вищого антикорупційного суду.
  • Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії від 13 травня 2019 року щодо часу проведення окремих етапів конкурсу, змісту, часу вирішення ситуаційних завдань та їх кількості, розв’язання ситуаційних завдань для кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя керівника апарату Вищого антикорупційного суду.
  • Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії від 13 травня 2019 року щодо перевірок кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя керівника апарату Вищого антикорупційного суду і їх документів на відповідність умовам проведення конкурсу.
  • Про проведення тестування та визначення його результатів для кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя керівника апарату Вищого антикорупційного суду.
  • Розгляд пропозицій комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії з питань вищого корпусу державної служби категорії «А» в системі правосуддя щодо порушення дисциплінарних проваджень стосовно голови Державної судової адміністрації України Холоднюка З. В. та заступника голови Державної судової адміністрації України Гізатуліної Л. В.

Протокол засідання буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Акредитація ЗМІ проводиться за телефоном: /044/ 481-0636.

Онлайн-трансляція засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя відбудеться в частині процедури проведення конкурсу (проведення тестування та визначення його результатів для кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя керівника апарату Вищого антикорупційного суду).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 7 травня відбулося засідання Вищої ради правосуддя.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді