Засідання Вищої ради правосуддя: онлайн-трансляція

10:00, 16 мая 2019
На порядку денному — розгляд низки важливих питань.
Засідання Вищої ради правосуддя: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя 16 травня о 10:00 проводить чергове засідання. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

ВРП розгляне скарги:

- судді господарського суду міста Києва Любомира Дмитровича Головатюка на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від від 27 лютого 2019 року № 603/3дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

- судді Старобільського районного суду Луганської області Віталія Юрійовича Колядова на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 4 березня 2019 року № 650/2дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності

- представника судді Печерського районного суду міста Києва Тетяни Володимирівни Остапчук — адвоката Ельвіри Олександрівни Лазаренко на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 30 січня 2019 року№ 264/2дп/15-19 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

- судді Ржищевського міського суду Київської області Романа Вагіфовича Керімова на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 11 лютого 2019 року №409/2дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

- Миколи Степановича Кателицького, представника судді Оболонського районного суду міста Києва Костянтина Анатолійовича Васалатія — адвоката Євгенія Івановича Якими, судді Оболонського районного суду міста Києва Васалатія Костянтина Анатолійовича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 13 лютого 2019 року № 452/2дп/15-19 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

- судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Тетяни Олександрівни Кудрявцевої на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 15 лютого 2019 року № 488/1дп/15-19 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

Також Рада розгляне повідомлення:

- голови Подільського районного суду міста Києва Василя Миколайовича Бородія про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

- голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Олександра Миколайовича Герцова про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

- голови Господарського суду Рівненської області Вадима Георгійовича Торчинюка про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

- судді Запорізького окружного адміністративного суду Юлії Вікторівни Калашник про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Президент Петро Порошенко призначив нових членів Вищої ради правосуддя.

Крім того, ВККС оприлюднила кодовані результати практичного завдання 15-17 квітня 2019 року.

Також Кваліфкомісія рекомендувала перевести 20 суддів до новостворених судів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде