Київський суд обрав запобіжний захід екс-чиновнику ОДА: перші подробиці

10:40, 23 июля 2019
Колишній очільник адміністрації підозрюється у внесенні недостовірних даних в декларацію.
Київський суд обрав запобіжний захід екс-чиновнику ОДА: перші подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання колишньому очільнику однієї з обласних державних адміністрацій, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України. Про це повідомляє прес-служба САП.

Суддя частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення, визначивши підозрюваному процесуальні обов’язки, передбачені ст.194 КПК України, зокрема: прибувати до детектива, прокурора, суду за кожною вимогою, не відлучатися з міста Києва без дозволу детектива, прокурора або суду, повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або роботи, утримуватися від спілкування, що стосується обставин даного кримінального провадження з рядом свідків.

Відомо, що чиновник у деклараціях за 2016 та 2017 роки не вказав майно, а саме — об’єкти нерухомості, у тому числі земельну ділянку, автомобілі, а також доходи та корпоративні права, на загальну суму майже 35 млн грн та 8 млн грн відповідно. Крім того, з’ясувалося, що у 2015 році службовець всупереч законодавству взагалі не подав декларацію.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що САП розпочала кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабара нардепом БПП.

Також нам стало відомо, що слідчі ДБР затримали ревізора-інспектора ДФС у Чернівцях під час отримання $700 хабара.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки