У Антикорсуді зробили заяву щодо призначення заступника керівника апарату суду

12:26, 3 августа 2019
31 липня до суду від ДСА надійшла копія наказу про призначення Оксани Літвінової на посаду заступника керівника апарату ВАКС.
У Антикорсуді зробили заяву щодо призначення заступника керівника апарату суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вищому антикорупційному суді України прокоментували призначення Оксани Літвінової на посаду заступника керівника апарату суду. Повідомлення оприлюднили у прес-службі суду.

«У зв’язку зі зверненнями, які надходять до Вищого антикорупційного суду (ВАКС), з проханням прокоментувати ситуацію з призначенням Літвінової Оксани Іванівни на посаду заступника керівника апарату, повідомляємо про наступне.

14 червня 2019 року Комісією з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя було визначено переможцем конкурсу на зайняття посади заступника керівника апарату Вищого антикорупційного суду Літвінову О.І.

19 липня 2019 року до Вищого антикорупційного суду надійшов лист Державної судової адміністрації України (ДСА) з проханням про погодження призначення Літвінової О.І. на вищезазначену посаду.

29 липня 2019 року Голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич листом поінформувала Державну судову адміністрацію України про непогодження такого призначення.

31 липня 2019 року до суду від ДСА України надійшла копія наказу про призначення Літвінової О.І. на посаду заступника керівника апарату ВАКС з випробувальним терміном 3 місяці.

Відповідно до норм законодавства про працю та державну службу Вищий антикорупційний суд 2 серпня 2019 року видав наказ про оголошення наказу Державної судової адміністрації України та оформив укладення трудового договору з Літвіновою Оксаною Іванівною», - йдеться у заяві ВАКС.

Раніше «Судово-юридичній газеті» стало відомо, що 31 липня, голова Державної судової адміністрації України видав наказ №272/к, яким Літвінову Оксану Іванівну призначено на посаду заступника керівника апарату Вищого антикорупційного суду з встановленням випробувального строку на три місяці. 

Додамо, раніше Оксана Літвінова повідомляла, що проти неї проводилась інформаційна кампанія.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді