Боротьба з коронавірусом: для українських судів передали засоби індивідуального захисту, фото

13:17, 14 мая 2020
ДСА отримала маски, рукавички та дезинфікуючий розчин.
Боротьба з коронавірусом: для українських судів передали засоби індивідуального захисту, фото
court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державній судовій адміністрації України передано засоби індивідуального захисту для судів, закуплені українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи, передає офіційний сайт ДСА.

Благодійну допомогу, отриману від канадських партнерів буде направлено в суди Івано-Франківської, Одеської та Львівської областей, які є модельними регіонами Проекту.

Координаторка українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи Людмила Чернявська зазначила, що формуючи вантаж благодійної допомоги, найперше увага зверталася на засоби безпеки.

 «Сенсорні диспенсери, маски, рукавички, дезинфікуючий розчин, - такі засоби допоможуть мінімізувати загрози здоров’ю і життю суддів, громадян, працівників апарату судів і забезпечити здійснення правосуддя навіть в умовах пандемії коронавірусу COVID-19», — зазначила Людмила Чернявська.

«Функціонування судів в умовах надзвичайної ситуації сприятимуть збільшенню довіри громадян до суду та посиленню впевненості у непорушності верховенства права та безперервності здійснення правосуддя», - наголосила координаторка українсько-канадського Проекту.

До кінця тижня засоби індивідуального захисту буде передано до територіальних управлінь ДСА України в Івано-Франківській, Львівській та Одеських областях з подальшим розподілом на суди.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», у Дніпровському апеляційному суді зафіксовано випадки коронавірусу

Крім того, у працівника Дніпропетровського окружного адміністративного суду підтверджено позитивний результат тесту на вірус COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій та цікавих новин.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва