Вищий антикорсуд призначив 6272 судових засідання за період карантину

09:33, 20 августа 2020
Слідчі судді призначили 4920 судових засідань за клопотаннями, скаргами та заявами.
Вищий антикорсуд призначив 6272 судових засідання за період карантину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Із 18 березня до 18 серпня 2020 року Вищий антикорупційний суд призначив 6272 судових засіданяь. Про це інформує пресслужба суду.

Колегіями суддів першої інстанції призначено 1352. Із них не відбулися за заявами сторін – 245; у зв’язку з неявкою сторін – 256; у зв’язку з недоставкою підсудного – 2; у зв’язку із хворобою підсудного – 4; у зв’язку із технічними причинами, що унеможливили участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції – 4.

Слідчі судді призначили 4920 судових засідань за клопотаннями, скаргами та заявами. Із них не відбулися 1543. Зокрема, за заявами сторін – 395; у зв’язку з неявкою сторін – 453; у зв’язку із технічними причинами, що унеможливили участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції – 18; у зв’язку із недоставкою особи конвоєм - 1.

Усього за вказаний період на розгляд колегій суддів ВАКС надійшло 34 кримінальних провадження та 4679 клопотань, скарг та заяв на розгляд слідчим суддям. Закінчено розгляд у 23 кримінальних провадженнях та у 4528 провадженнях під час досудового розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вищий антикорсуд продовжив строк дії обов’язків судді Міжгірського райсуду Закарпаття. 

Крім того, Вищий антикорсуд визнав винним суддю Малиновського суду Одеси та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду