Оболонський райсуд Києва припинив розгляд справ за участю учасників судового процесу

15:05, 19 октября 2020
До 31 жовтня у суді встановлено особливий режим роботи.
Оболонський райсуд Києва припинив розгляд справ за участю учасників судового процесу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Оболонський районний суд м. Києва припинив розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов'язаних з виборчим процесом до 31 жовтня. Про це йдеться у повідомленні суду.

Зазначаються, що з 19.10.2020 по 31.10.2020 включно тимчасово встановлено особливий режим роботи Оболонського районного суду м. Києва:

  • припинено розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов'язаних з виборчим процесом;
  • розгляд справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов'язаних з виборчим процесом відбувається лише за умови забезпечення учасників процесів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  • розгляд справ участь сторін у яких не є обов'язковою, відбувається лише за наявності відомостей про їх повідомлення про дату, час і місце розгляду справи та відсутності клопотання про відкладення/оголошення перерви у судовому засіданні.

Учасників процесів просять використовувати лише альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, апеляціями, скаргами, заявами про ознайомлення зі справами чи отримання копій судових рішень (виконавчих документів), а саме:

  • за допомогою підсистеми «Електронний суд»,
  • електронної пошти суду [email protected],
  • через скриньку, встановлену на 1 поверсі в холі суду.

Ознайомлення з матеріалами судових справ здійснюється в дистанційному режимі шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві. Сканкопії виготовляються та направляються учасникам процесу в порядку надходження до суду відповідних заяв з урахуванням технічних можливостей суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про особливий режим роботи у Оболонському райсуді.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді