Антикорсуд продовжив обов’язки експершому заступнику начальника ГУНП в Одеській області

13:00, 19 ноября 2020
Слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора.
Антикорсуд продовжив обов’язки експершому заступнику начальника ГУНП в Одеській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора та продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на колишнього першого заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області. Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Підозрюваний зобов’язаний: прибувати до слідчого (детектива), прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні, якщо таке спілкування не пов’язане із виконанням процесуальних та слідчих дій у кримінальних провадженнях; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Нагадаємо, вказані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. За версією слідства, підозрювані незаконно заволоділи цигарками на загальну суму майже 13 мільйонів гривень.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВАКС відмовив у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу ексзаступниці міністра юстиції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде