ВАКС обрав запобіжний захід підозрюваному у справі порту «Південний»

16:44, 24 ноября 2020
Правоохоронні органи підозрюють трьох осіб у можливому заволодінні коштами морського торговельного порту «Південний».
ВАКС обрав запобіжний захід підозрюваному у справі порту «Південний»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 24 листопада, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовив детективу НАБУ у задоволенні клопотання щодо обрання запобіжного заходу колишньому начальнику відділу матеріально-технічного забезпечення порту «Південний» у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя ВАКС застосував до вказаного підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із покладенням процесуальних обов’язків. Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Так, він зобов’язаний: носити електронний засіб контролю; прибувати за кожною вимогою до слідчого (детектива), прокурора, слідчого судді та суду; не відлучатися із м. Одеса, без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорти громадянина України для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд до України, а також перетин адміністративної межі з тимчасово окупованими територіями України; утримуватися від спілкування безпосередньо та опосередковано із визначеними в ухвалі слідчого судді особами.

Нагадаємо, правоохоронні органи підозрюють трьох осіб у можливому заволодінні коштами морського торговельного порту «Південний».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Антикорсуд взяв під варту підозрюваного у справі про завдання збитків порту «Південний».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді