Забезпечення кращого доступу до правосуддя: Рада Європи підтримає судову владу України

19:58, 26 февраля 2021
Відбудеться презентація нового проекту Ради Європи «Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя».
Забезпечення кращого доступу до правосуддя: Рада Європи підтримає судову владу України
Джерело фото: dw.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада Європи продовжує надавати всебічну підтримку Україні у реформуванні судової системи відповідно до стратегічних напрямів співпраці у рамках реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки. Про це повідомляє Офіс Ради Європи в Україні в Facebook.

«Департамент правосуддя та правового співробітництва Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи спільно з Верховним Судом розпочинають новий проєкт «Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя».

Загальною метою проєкту є надання підтримки органам судової влади України у реформуванні законодавства та вдосконаленні судової практики, а також у забезпеченні ефективного доступу до правосуддя відповідно до стандартів і рекомендацій Ради Європи. Строк реалізації Проєкту – 2021-2022 роки.

01 березня 2021 року відбудеться  круглий стіл, під час якого будуть представлені основні напрямки імплементації проєкту та анонсовані майбутні заходи, спрямовані на досягнення запланованих цілей. У круглому столі візьмуть участь представники судової, законодавчої та виконавчої влади, представники ЗМІ та неурядових громадських організацій, зокрема, запланована участь Крістофа Пуареля, Директора Департаменту з прав людини Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи.

Програма круглого столу додається.

Круглий стіл відбудеться у форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM.

З більш детальних питань звертатися до асистента проєкту, пані Ольги Байбородової, за телефоном (+38) 063 980 42 80 чи електронною поштою: [email protected]», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, про те, що Рада Європи надала висновок щодо законопроекту про місцеві державні адміністрації в Україні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді