У підсистемі «Електронний суд» додали та оновили чергові шаблони

12:59, 1 марта 2021
Загалом додали сім та оновили 14 шаблонів.
У підсистемі «Електронний суд» додали та оновили чергові шаблони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ДП ІСС «Електронний суд» повідомило, що до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. Про це йдеться у пресслужбі ДП.

«Додано нові шаблони первинних заяв:

  1. Позовна заява про розірвання трудового договору (цивільне судочинство).

Внесено зміни до шаблонів первинних заяв:

  1. Позовна заява про оскарження рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби (адміністративне судочинство) – крок «відповідач» замінено на крок «відповідач (посадова особа)», для коректного заповнення шаблону та відповідно до його вимог, актуалізовано ставки судового збору.

Додано нові шаблони вторинних заяв:

  1. Заява про визнання протиправними рішень, дій чи бездіяльності, вчинених суб’єктом владних повноважень – відповідачем на виконання рішення суду (адміністративне судочинство).
  2. Заява про видачу копії судового рішення (справи про адміністративні правопорушення).
  3. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (адміністративне судочинство).
  4. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (господарське судочинство).
  5. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (справи про адміністративні правопорушення).
  6. Клопотання про залишення заяви без розгляду (господарське судочинство).

Внесено зміни до шаблонів вторинних заяв:

  1. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (адміністративне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  2. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  3. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  4. Заява про видачу виконавчого документу (адміністративне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  5. Заява про видачу виконавчого документу (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  6. Заява про видачу виконавчого документу (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  7. Заява про видачу виконавчого документу (кримінальне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах (кримінальне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  8. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  9. Подання про примусове проникнення до житла чи іншого володіння особи, у якої знаходиться дитина, щодо якої є виконавчий документ про її відібрання (цивільне судочинство) – виправлено помилку у назвах кроків «заявник» та «представник заявника».
  10. Клопотання про залишення заяви без розгляду (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  11. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  12. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (господарське судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.
  13. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (адміністративне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва