Окружний адмінсуд анулював реєстраційне свідоцтво ще однієї партії

11:38, 10 ноября 2021
Суд ухвалив позов задовольнити повністю.
Окружний адмінсуд анулював реєстраційне свідоцтво ще однієї партії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва,  розглянувши у порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Міністерства юстиції України до політичної партії «За Україну!», ухвалив – позов задовольнити повністю, а саме: анулювати реєстрацію даної політичної партії. Про це повідомляється на сайті ОАСК. 

Зокрема, враховуючи невисування Політичною партією «За Україну!» кандидатів на виборах Президента України та виборах народних депутатів України протягом десяти років, суд прийшов до висновку про наявність підстав, передбачених частиною статті 24 Закону України «Про політичні партії в Україні», для анулювання реєстраційного свідоцтва такої партії.

Нагадаємо, до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшли позови від Міністерства юстиції України щодо анулювання реєстраційних свідоцтв понад 40 партій. Наразі судом ухвалені рішення щодо анулювання реєстраційних свідоцтв політичних партій «Третя Українська Республіка», «Трудова Україна», «Всеукраїнський патріотичний союз»,  «Нова сила» та Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК просять визнати протиправним наказ МОЗ про перелік професій для обов’язкової вакцинації.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді