Справа судді Слов’янського міськрайонного суду Донеччини: ВАКС оголосив вирок

13:47, 4 февраля 2022
Суддю Слов’янського міськрайонного суду Донеччини засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі
Справа судді Слов’янського міськрайонного суду Донеччини: ВАКС оголосив вирок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 4 лютого, у Вищому антикорупційному суді оголошено вирок судді Слов’янського міськрайонного суду Донеччини, викритого на одержанні 6 тис. гривень неправомірної вигоди від адвоката особи щодо якої був складений протокол про адміністративне правопорушення за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння за уникнення штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами його клієнтом. Про це повідомляє пресслужба САП.

«Вироком суду вказаного суддю визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та призначено покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в судах строком на 3 роки з конфіскацією майна.

Вирок Вищого антикорупційного суду набирає законної сили через тридцять днів з дня його проголошення, якщо його не буде оскаржено до Апеляційної палати ВАКС», —йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомив про «фейкову» розсилку судових запитів.

Додамо, що ВАКС оголосив вирок колишнім суддям Голосіївського райсуду Києва.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва