Голосіївський райсуд Києва тимчасово припинив проведення відеоконференцій з іншими судами

09:40, 9 февраля 2022
На даний час в суді не облаштовано достатню кількість спеціальних приміщень для проведення дистанційних судових засідань.
Голосіївський райсуд Києва тимчасово припинив проведення відеоконференцій з іншими судами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Проведення засідань в режимі ВКЗ з іншими судами у Голосіївському районному суді міста Києва тимчасово припинено. Про це повідомляє пресслужба установи Феміди.

«Голосіївський районний суд міста Києва  повідомляє про неможливість забезпечення проведення відеоконференцій з іншими судами, на підставі відповідних  ухвал, оскільки на даний час в суді не  облаштовано достатню кількість спеціальних приміщень для проведення дистанційних судових засідань, а наявна кількість залів судових засідань не забезпечує охоплення власних потреб суду в приміщеннях для проведення судових засідань.

Враховуючи вищевикладене, просимо не бронювати зали судових засідань для проведення відеоконференцій», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Печерський райсуд міста Києва повідомляв про тимчасове обмеження відправки поштової кореспонденції.

Також Голосіївський райсуд Києва тимчасово припинив прийом кореспонденції на електронну скриньку.

Додамо, Голосіївський райсуд Києва повідомив про тимчасове припинення прийому та реєстрації судових справ та матеріалів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде