Викрав із зали суду матеріали справи: прокуратура взялася за зухвалого адвоката

16:18, 26 октября 2018
Адвокату вже повідомили про підозру.
Викрав із зали суду матеріали справи: прокуратура взялася за зухвалого адвоката
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокурори Одеської місцевої прокуратури №2 повідомили про підозру адвокату, який викрав із зали судових засідань матеріали цивільної справи та приховував їх, що спричинило порушення роботи апеляційного суду (ч. 2 ст. 357 КК України), передає прес-служба відомства.

У судовому засіданні розглядалась справа щодо позову правозахисника до підприємства про визнання договору купівлі-продажу дійсним та визнання права власності на приміщення та обладнання магазину в Овідіополі.

Під час перерви у судовому засіданні, скориставшись перебуванням суддів у нарадчій кімнаті, чоловік поклав надані для ознайомлення матеріали цивільної справи до свого блокноту та покинув приміщення.

Адвокат розумів, що цивільну справу він, як позивач, програє, адже договір купівлі-продажу нотаріально не посвідчено, державна реєстрація правочину не проведена. З метою утримати право власності на будівлю магазину чоловік викрав матеріали справи та приховував їх більше місяця.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Запоріжжі 19 жовтня невідомі зловмисники вкрали з машини поліцейських алкотестер марки «Драгер».

Крім того, львівські поліцейські завершили розслідування за фактом крадіжки великої суми у одного з місцевих бізнесменів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва