Представляється двірником: киян попередили про небезпечного злочинця

07:45, 2 ноября 2018
Чоловік минулого літа вбив жінку у Києві.
Представляється двірником: киян попередили про небезпечного злочинця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичні правоохоронні органи шукають невідомого, який підозрюється у вбивстві жінки в Деснянському районі Києва. Тіло знайшли 5 липня у багатоповерхівці в кімнаті консьєржа, передає прес-служба поліції регіону.

Підозрюваний у скоєнні злочину - чоловік у віці близько 55-60 років, міцної статури, зріст 170-175 см, сиве волосся, коротка стрижка. Може представлятися чужим ім'ям і надавати підроблені документи з власною фотографією.

За даними поліції, підозрюваний може влаштовуватися на роботу двірником, консьєржем, різноробочим, співробітником фірми зі збору вторинної сировини.

Всіх, хто має будь-яку інформацію, просять повідомляти за телефонами: (063) 741-73-36, (067) 406-34-45, (067) 445-93-31 або телефонувати на 102. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Харкові відбулося страшне вбивство. Чоловік задушив пенсіонерку і тиждень жив з її трупом. Вбивця через балкон заліз в квартиру 81 річної жінки на другому поверсі.

Також дніпропетровські поліцейські затримали жителя Херсонської області, який у лютому жорстоко вбив двох жінок. Жертвами 23-річного злочинця стали бабуся та її онука, жительки с. Чаплине Васильківського району на Дніпропетровщині. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік задушив 26-річну жінку, після чого табуретом забив її 79-річну бабусю.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва