Арешт майна дитячого табору «Вікторія»: нове рішення суду

14:43, 7 декабря 2018
Суд частково скасував арешт майна.
Арешт майна дитячого табору «Вікторія»: нове рішення суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання від Одеської міської ради про часткове зняття арешту майна дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» для тимчасового розміщення військовослужбовців, передає прес-служба суду.

Суд встановив, що підставою звернення до суду з таким клопотанням є необхідність тимчасового, на період воєнного стану, розміщення виключно в кам’яних будівлях резервістів оперативного резерву першої черги, тобто в організації заходів воєнного стану.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Одеської міської ради на підставі звернення Одеського обласного військового комісаріату.

В судовому засіданні було встановлено, що військовослужбовцями планується використовувати виключно кам’яні будівлі санаторію, що виключає можливість впливу на інші об’єкти нерухомості.

Розглянувши клопотання, суд задовольнив його. Таким чином, арешт знято в частині користування майном, а саме — кам’яними будівлями.

Зазначимо, що арешт знято лише з кам’яних будівель санаторію. Арешт, накладений на дерев’яні будинки та місця пожежі і загибелі дітей, залишився без змін.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київський суд Одеси знову переніс засідання у справі директора табору «Вікторія» Петроса Саркісяна і його заступника Тетяни Ланіної. Причиною послужило те, що на слухання не прийшли співробітники мерії, які в цій справі проходять як свідки.

Крім того, в Одесі прокуратура оголосила підозру в привласненні 1,7 млн грн бюджетних коштів директору приватної компанії. Кошти були виділені на реконструкцію табору «Вікторія».

Додамо, двом посадовим особам ДСНС продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у справі про пожежу в одеському дитячому таборі «Вікторія».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва