Конкурс на посади до теруправлінь ДБР: комісія внесе зміни у графік

10:31, 13 декабря 2018
Оновлений графік оприлюднять 13 грудня.
Конкурс на посади до теруправлінь ДБР: комісія внесе зміни у графік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конкурсна комісія 2 Державного бюро розслідувань повідомила, що у графіки складання тестів зі знання законодавства на 19 та 20 грудня будуть внесені зміни. Про це повідомляє прес-служба комісії у Facebook.

«Кандидати на посади державної служби будуть складати тести 19 грудня, на посади в слідчі та оперативні підрозділи — 20 грудня. Оновлений графік буде опублікований протягом 2-х годин», — повідомили у комісії.

Раніше повідомлялось, що 19 грудня буде проведено тестування на знання законодавства для кандидатів на посади державних службовців, 20 грудня — для кандидатів на посади працівників слідчих та оперативних відділів.

Адреса проведення тестування: вул.Мельникова, 81-б,  м. Київ, Національна академія прокуратури України.

Для кандидатів, які успішно склали тести під час попередніх конкурсів, бали буде нараховано автоматично.

Для цього до 17:00 18 грудня необхідно:

  1. Кандидату, який вже брав участь у конкурсі на посади до територіальних управлінь ДБР, подати до конкурсної комісії №2 відповідну заяву;
  2. Кандидату, який брав  участь у конкурсі, що проводився іншою конкурсною комісією ДБР, надати конкурсній комісії №2 заяву та підтверджуючі документи від відповідної комісії щодо кількості набраних балів під час складання тестів на знання законодавства.

Заяви можна подати на електронну пошту: [email protected] або особисто за адресою: вул.Симона Петлюри, 15, м. Київ.

Також комісія повідомляла, що 21 грудня планується проведення тестування на знання законодавства для кандидатів на 14 посад у територіальних управліннях Бюро (третій конкурс).

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 12 грудня слідчі Київського територіального управління Державного бюро розслідувань викрили директора одного з державних підприємств Міністерства оборони України після отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США.

Додамо, конкурсна комісія №1 Державного бюро розслідувань оприлюднила протокол №56 засідання комісії із переліком конкурсантів, які допущені до участі у кваліфікаційному іспиті (тестування на знання законодавства).

Крім того, у 2019 році Державне бюро розслідувань скерує до суду перші кримінальні провадження. Про це повідомив директор Бюро Роман Труба під час робочої наради в місті Миколаєві.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Куриленко
    Оксана Куриленко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Віктор Чаплицький
    Віктор Чаплицький
    суддя Київського районного суду м. Одеси