Три години на лютому холоді: бойовики знущаються з містян на КПВВ

08:00, 16 декабря 2018
Перехід з підконтрольного бойовикам КПВВ «Майорськ»  до України займає три години.
Три години на лютому холоді: бойовики знущаються з містян на КПВВ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Три години на холоді, щоб дістатися підконтрольного Україні Бахмуту - так проходять "кордон" жителі окупованої Горлівки. Щоб не стояти у довжелезній черзі, можна сісти на автобус і доїхати до "нуля, коштує 250 рублів",- розповідає житель окупованого міста Михайло Свєтлов, який зафільмував цей процес на телефон.

«Виходили ми з автобуса прямо в пішу чергу. Черга не тільки не вміщалася в "вольєр", але і тягнулася до самих туалетів. Тут процедура зайняла приблизно 40 хвилин: запустили автобус - він був першим у черзі, перевірили паспорти»,- пише він у YouTube

За його словами, пропуск може затягнутися, оскільки до перевірки паспортів додається заповнення квитків. У ці квитки люди повинні вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, номер та IMEI свого телефону.

Чоловік розповідає, що дорогою назад до окупованого міста застав на КПВВ бойовиків дуже довгу чергу.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що супутникові знімки зафіксували сотні російських танків на новій військовій базі у Ростовській області у 18 кілометрах від кордону з Україною.

Також ми повідомляли, що українська сторона СЦКК повідомила, що безпілотник Організації з безпеки і співпраці в Європі зафіксував на окупованій території Донбасу понад сто одиниць важкого озброєння і техніки терористів на сході України.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва