Ще чотирьох окупантів ліквідували ЗСУ на Донбасі

23:45, 22 декабря 2018
Також три бойовика отримали важкі порання
Ще чотирьох окупантів ліквідували ЗСУ на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п'ятницю, 21 грудня, проросійські бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, передає прес-центр ООС.

«21 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами», - йдеться в повідомленні

Відомо, що бойовики обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 мм і 82 мм в районі населеного пункту Кримське і з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Новотошківське на Луганському напрямку. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї російські найманці вели вогонь в районі населеного пункту Новомихайлівка на Донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Лебединське, Гнутово на Маріупольському напрямку.

«В результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав. За даними розвідки, 21 грудня чотирьох окупантів було знищено та 3 отримали поранення», - додали у ООС.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що бойовик із так званої інтербригади «П'ятнашки» спокійно живе і навіть займається бізнесому прифронтовому Маріуполі.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду