Таємний сховок бойовиків викрили на Донбасі

08:15, 23 декабря 2018
ВСУ показали відео з навчань розрахунків протитанкових гармат МТ-12 «Рапіра».
Таємний сховок бойовиків викрили на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Фото важкої бронетехніки терористів ДНР, замаскованої на передовій у Мережі виклав український патріот і блогер з окупованих територій «Necro Mancer». Про це повідомляє real-vin.

У свою чергу прес-центр Об'єднаних сил розповів про навчання в зоні ООС розрахунків великокаліберних кулеметів однієї з частин оперативно-тактичного групування Схід. Цей вид зброї є основним на наших передових позиціях - найчастіше Збройні сили України використовують ДШК («Дашка»). Цей кулемет серед іншого може вести прицільний, майже снайперський вогонь одиночними пострілами, що і тренували на навчаннях: «Розрахунки показали досить високий рівень підготовки, в тому числі влучну стрільбу на відстань більше тисячі метрів».

Але проти показаної «Necro Mancer» важкої бронетехніки «Дашка» буде безсилою. Тому 93-а бригада ВСУ показала відео з навчань розрахунків протитанкових гармат МТ-12 «Рапіра»: «За допомогою такого потужного, точного і красивого зброї бійці готові знищити чимало ворожої техніки».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета», що на Донбасі українські військові 20 грудня знищили шістьох окупантів, трьох поранили. При цьому постраждав один захисник України. Для придушення вогневих провокацій противника підрозділи ЗСУ застосовували чергові вогневі засоби.

Крім того, ми повідомляли, що українські військовослужбовці показали в соціальній мережі автоматичний станкової гранатомет АГС-17 «Полум'я», який бійці використовують проти підрозділів НВФ на Донбасі.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду