Трансляцію російських каналів припинили силовики на Вінничині

23:45, 23 декабря 2018
Інтернет-провайдер надавав користувачам доступ до заборонених російських пропагандистських каналів.
Трансляцію російських каналів припинили силовики на Вінничині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітники Служби безпеки України спільно з Департаментом кіберполіції припинили трансляцію російських каналів, яку здійснював один з інтернет-провайдерів Вінницької області.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що приватне підприємство без відповідної ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення надавало своїм абонентам програмну послугу IPTV.

Серед телеканалів, що пропонували глядачам, були заборонені для трансляції на території України російські пропагандистські канали, зокрема Russia Today.

Правоохоронці також задокументували ретрансляцію провайдером низки телевізійних каналів без відповідних угод з власниками авторських і суміжних прав. У результаті їм нанесено збитки у розмірі декількох сотень тисяч гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України проведено санкціоновані слідчі дії в офісі приватного підприємства та виявлено технічне обладнання, яке, за попередніми висновками експертів, використовувалось для ведення протиправної діяльності.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що СБУ розкрила механізм «вербування» українців у соцмережах спецслужбами Росії. За грошову винагороду українським користувачам пропонують надати тимчасовий доступ до так званого рекламного кабінету акаунтів у соціальних мережах.

Також ми повідомляли, що СБУ затримала поліцейського, який продавав вогнепальну зброю. Співробітник Подільського ГУ Нацполіції в м. Києві спеціалізувався на виготовлені, переобладнані та подальшому збуті вогнепальної зброї та боєприпасів, зокрема представникам кримінальних кіл.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду