Хвору 19-річну дівчину знайшли у лісі на Прикарпатті

22:50, 8 января 2019
Дівчина із вадами здоров’я провела у лісі цілу ніч. До її пошуків залучили 22 рятувальників.
Хвору 19-річну дівчину знайшли у лісі на Прикарпатті
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До рятувальників смт. Богородчани від працівників Богородчанського РВ ГУ НП в Івано-Франківській області поступило письмове звернення про те, що пізно ввечері 2 січня в с. Бабче Богородчанського району пішла з дому та не повернулась до місця проживання 19-річна місцева жителька. Про це повідомляє прес-служба ГУ обласної Нацполіції.

Працівниками поліції було відомо, що дівчина має вади здоров’я. Тож була необхідна допомога підрозділів ГУ ДСНС в області в проведенні пошуково-рятувальних робіт.

О 8 ранку для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників Івано-Франківського ПРВ та кінологічне відділення в області.

В четвер, 3 січня, близько 12.20 в лісовому масиві між с. Бабче та с. Манява Богородчанського району одна з пошукових груп знайшла дівчину та її доставили до лікувального закладу.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 22 людин та 4 одиниці техніки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Олександрії на Кіровоградщині зниклу вчительку знайшли мертвою. До правоохоронців звернувся чоловік загиблої із заявою про її зникнення. В результаті дій слідчо-оперативної групи, труп жінки був знайдений з чисельними ножовими пораненнями.

Крім того, ми повідомляли, що у селі Самакова Чернівецької області сталася трагедія - в снігу було знайдено бездиханне тіло 45-річного чоловіка. За попередніми даними, він загинув від переохолодження.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України