Зухвало домагався: жінка застрелила чоловіка з пневматичної зброї

21:01, 17 января 2019
Чоловік не злякався, коли жінка зробила постріл у стіну. Навпаки, він нібито направив гвинтівку на себе.
Зухвало домагався: жінка застрелила чоловіка з пневматичної зброї
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В одному з сіл Херсонської області стався НВ: жінка застрелила із пневматичної зброї чоловіка, який після застілля домагався її. Про це повідомляє прес-служба поліції.

«У поліцію зателефонував чоловік і розповів, що поцілив у знайомого, який здійснив напад на його будинок», — йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці виявили у кімнаті тіло 62-річного чоловіка з пораненням в області серця. За словами заявника, загиблий був його знайомим, нібито він удерся до нього в будинок, поводився агресивно, тому господар був змушений його застрелити.

«Поліцейські опитали і заявника, і його 26-річну дружину, які були у стані алкогольного сп’яніння. Але їх свідчення різнилися, жінка сильно нервувала, а чоловік постійно плутався у своїх словах. Пізніше дружина заявника зізналася у скоєнні злочину», — говориться у повідомленні.

Як розповіла жінка, до них із чоловіком прийшла подружня пара. Згодом дружина гостя пішла додому, а її чоловік пішов спати. Гість розпочав домагатися її, тож вона схопила гвинтівку і поцілила у стіну, аби налякати нападника. Проте це не подіяло на чоловіка, він нібито схопив рушницю і направив на себе, стверджуючи що вона не наважиться зробити постріл.

Жінка зробила постріл та розбудила свого чоловіка і розповіла про скоєне. Він вирішив взяти вину на себе і вигадав історію про напад.

Правоохоронці вилучили пневматичну гвинтівку та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Проводяться першочергові слідчі дії для з’ясування всіх обставин злочину.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у київській піцерії Mister Cat чоловік отримав кулю через танцю.

Крім того, ми писали, що у Миколаєві невідомі застрелили власника салону ігрових автоматів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки