За дивних обставин помер засуджений у Рівному

07:10, 4 февраля 2019
У день загибелі чоловіка у колонії проходив страйк засуджених.
За дивних обставин помер засуджений у Рівному
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Городоцькому виправному центрі Рівного страйкували засуджені. Вони вимагали надати їм можливість вільного пересування у виправному центрі та поза його межами, також вимагали офіційного працевлаштування. Про це повідомляє видання Волинь нова.

Того ж дня, під час страйку загинув чоловік. Він упав зі сходів і вдарився головою. Що і стало причиною його смерті. Засудженому було 32 роки, чоловік родом із Ковеля Волинської області.

«Попередньо встановлено, що в нього стався епілептичний напад. Працює слідчо–оперативна група. Думаю, результати невдовзі будуть відомі», - ​сказав керівник Городоцького виправного центру Віталій Гордіюк.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Чернівцях чоловік раптово помер прямо на тротуарі посеред вулиці. Причина смерті поки не встановлена.

Також ми повідомляли, що в столиці прямо посеред дороги сталась трагедія: за кермом легкового автомобіля Volkswagen помер 60-річний чоловік. В руках загиблого була пляшечка валокордину.

Ще раніше в Тернополі на вокзалі за загадкових обставин померла студенткаНепритомну дівчину знайшли на залізничному вокзалі перехожі і викликали «швидку». На жаль, врятувати її життя медикам не вдалося.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду