Масштабна ДТП за участі чиновника на BMW: поліція повідомила подробиці

11:27, 8 февраля 2019
У результаті ДТП постраждала співробітниця поліції.
Масштабна ДТП за участі чиновника на BMW: поліція повідомила подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 7 лютого заступник голови райдержадміністрації, будучи напідпитку, на «БМВ» протаранив машини «Шкода» і «Нісан», які потрапили у ДТП. У результаті цієї події постраждала патрульна поліцейська, яка займалася оформленням автопригоди без потерпілих: її затисло між транспортними засобами, передає прес-служба Нацполіції.

Із тілесними ушкодженнями середрьої тяжкості (переломом ноги) поліцейську госпіталізували. Також за допомогою до лікарів звернулися двоє жінок, які перебували у «Шкоді» — їм надали допомогу без госпіталізації. 

Водій «БМВ», який мав явні ознаки сп’яніння, відмовився від проходження освідчення на «Драгері». Його доставили до лікаря-нарколога, але здати біологічні зразки він теж відмовився. Попри це, на чиновника склали адміністративні матеріали за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За скоєння аварії з потерпілими передбачене покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про жахливе ДТП в Запоріжжі на трасі Харків — Сімферополь. Зіштовхнулись легковики. Одна з автівок перетворилася на груду металу. Водій і пасажир ЗАЗу загинули на місці.

Також ми повідомляли про масштабне ДТП в Києві. Маршрутка з людьми потрапила під фуру. Усього постраждали семеро пасажирів автобуса. Одного чоловіка із понівеченого транспортного засобу довелось вирізати.

Ще раніше в Києві трапилась інша жахлива ДТП: вантажівка знесла відбійник і вилетіла на зустрічну смугу, де здійснила наїзд на легкову автівку. Фура розчавила передню частину легковика та частково пошкодила салон.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду