Смерть і суїциди косять лави бойовиків: офіцер ЗСУ озвучив подробиці

23:05, 21 февраля 2019
З початку лютого в підрозділах окупантів покінчили з життям семеро людей.
Смерть і суїциди косять лави бойовиків: офіцер ЗСУ озвучив подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В арміях терористичних «ДНР» та «ЛНР» збільшилася кількість суїцидів та смертей через нещасні випадки. З початку лютого в підрозділах окупантів покінчили з життям семеро людей (у «ДНР» — четверо, «ЛНР» — троє), повідомив 21 лютого у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (Штірліц).

Він розповів, що через пияцтво в лавах окупантів збільшилася кількість сутичок. Під час вживання спиртного в одному з підрозділів так званого 1-го армійського корпусу трапилася сварка між окупантами. Під час конфлікту найманець з РФ застрелив двох місцевих посібників окупантів. Зрозумівши, що накоїв, він хотів вкоротити собі життя, але залишився живий. Наразі його утримують під вартою.

В одному з підрозділів 2-го корпусу на передових позиціях в районі міста Кадіївка (Стаханов) знайшли без ознак життя найманця зі Смоленська. Згідно з висновками експертизи, його смерть настала в результаті передозування наркотиків.

Також збільшилася кількість травмувань та загибелі бойовиків у ДТП, адже більшість з них систематично та безкарно керують автомобілями у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Штефан розповів, що з родин загиблих місцевих бойовиків та кадрових військовослужбовців все частіше беруть розписки про нерозголошення відомостей та обставин загибелі окупантів, лякаючи невиплатою грошового забезпечення у зв’язку з втратою годувальника.

Куратори з РФ наказують спікерам фейкових республік систематично занижувати офіційну кількість загиблих та поранених, адже справжні цифри негативно впливають на так званий призов на «військову службу за контрактом».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Донбасі наклав на себе руки колишній найманець з РФ, що залишився без ноги.

Крім того, за останні місяці бойовики так званих «ДНР» і «ЛНР» почали зазнавати втрат на грунті алкогольного і наркотичного сп'яніння. Відзначається, що командування окупантів фіксує такі випадки як «бойові втрати».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки