Одразу двох чиновників затримали у Харкові на хабарі

08:45, 7 марта 2019
Працівники Держгеокадастру вимагали 20 тисяч грн за передачу земельної ділянки.
Одразу двох чиновників затримали у Харкові на хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові «земельних» посадовців затримали на хабарі у 20 тисяч грн. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За даними поліції, спеціалісти відділу ГУ Держгеокадастру в Харківській області вимагали 20 тисяч гривень за безперешкодне оформлення права власності на земельну ділянку.

Затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Оперативні дії проводилися в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

На даний час затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Миколаївській області СБУ затримала на хабарі у 100 тисяч грн директора комунального підприємства. Чоловіка затримали в робочому кабінеті у момент отримання неправомірної вигоди.

Також ми повідомляли, що в Сумах начальник райвідділу поліції та керівник сектора реагування патрульної поліції систематично вимагали і отримували хабарі. Високопоставлені правоохоронці вимагали кошти за непритягнення до відповідальності.

Окрім того, у Києві на хабарі погоріли двоє патрульних поліцейських. Жінка-поліцейський і її напарник отримали винагороду за нескладання адмінпротоколу щодо п’яного водія.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва