Вихователька знущалася над дитиною із синдромом Дауна у Києві: є подробиці

08:45, 10 марта 2019
Вихователька має 42-річний стаж.
Вихователька знущалася над дитиною із синдромом Дауна у Києві: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столичному дитячому садку №285 на Теремках розгорівся скандал в одній із груп, яку відвідують діти з особливостями розвитку. Вихователь дозволила собі кричати на дітей, а одну із "сонячних" дівчаток за вухо вивела з майданчика. Про інцидент повідомила користувач Nika Nika у групі "Батьки SOS" на Facebook, опублікувавши фото виховательки з 42-річним стажем.

"Мами, чиї діти відвідують 285 садок на Теремках. На фото зі спини вихователь (це слово зовсім не підходить цій ВОНО), яка жорстоко схопила дівчинку через шапку за вухо і вивела з майданчика на стежку. Дитина "сонячна", дівчинка в рожевому за першою парою діток. Можливо ви впізнаєте цю сволоту і застережете батьків, яка людина проводить час з їх дітьми 5 днів в тиждень. Вона пообіцяла прочистити у групі вуха тим, хто погано її чує. Ось так прогулялися з сином на території дитячого садка", – розповіла очевидець подій.

За словами жителів району, це найкращий логопедичний садочок в окрузі. Щоб потрапити туди, потрібно рік простояти в черзі. Тут є групи для дітей із затримкою мовлення, для малюків із затримкою психічного розвитку та іншими особливостями.

Після того, як інформація про інцидент поширилася в соцмережах, стало відомо, що вихователь звільнилася. Деякі мами, чиї діти відвідували групу в той день, встали на захист виховательки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Львовом жорстоко познущалися над школяркою.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва