У Києві посеред вулиці нападають і грабують дітей

23:45, 12 марта 2019
Пограбування сталися у Дарницькому та Деснянському районах.
У Києві посеред вулиці нападають і грабують дітей
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 11 березня, у Києві двоє неповнолітніх стали жертвами грабіжників. Перший випадок стався ввечері біля станції метро «Лісова» у Деснянському районі, передає «Обозреватель».

До 13-річного школяра підійшов невідомий, який відібрав у нього мобільний телефон і втік.

Другий випадок трапився ввечері того ж дня на вул. Бориспільській (Дарницький район), при цьому наслідки для самого зловмисника виявилися сумними.

Так, у 14-річного підлітка невідомий відібрав мобілку, проте незабаром злочинець був затриманий. Ним виявився 17-річний хлопець.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у мережі з’явилося відео збройного пограбування автозаправки у Дніпровському районі Києва. Грабіжники приїхали на заправку вночі, зайшли в приміщення каси і напали на співробітника. Погрожуючи йому електрошокером, бандити забрали з каси виручку.

Крім того, у Голосіївському районі Києва невідомий вкрав сумку з майже 140 тисячами доларів. Невідомий чоловік підійшов до автомобіля SsangYong, в якому перебував чоловік 1981 року народження, та, розбивши заднє скло, витяг з автомобіля сумку з грішми.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва