Монетизацію субсидій можуть скасувати: причина

12:29, 18 марта 2019
Виплату держдопомоги можуть скасувати, якщо одержувачі не оплачуватимуть послуги ЖКГ.
Монетизацію субсидій можуть скасувати: причина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні можуть скасувати монетизацію субсидій, якщо одержувачі таких виплат не оплачуватимуть житлово-комунальні послуги.

«Я не знаю, так само, як і ви, і всі, хто тут працюють, чи сплатить людина за комунальні послуги. Рівень оплати може змінитися. Ми не знаємо, чи готові наші громадяни до отримання готівкових коштів для розрахунку» заявив директор департаменту Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, повідомляє ТСН.

За словами чиновника, якщо платіжна дисципліна буде належна, уряд буде рекомендувати виплату субсидій у готівковій формі. «Іншими словами: монетизація як раптово почалася, так раптово може і закінчитися, якщо замість оплати комуналки люди куплять їжу» зазначив Музиченко.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Гройсман зробив важливу заяву щодо монетизації субсидій. Прем'єр-міністр заявив, що програма монетизації проходить злагоджено. 

Також нам стало відомо, у якому випадку в киян можуть відібрати субсидію. 

До того ж, ми писали, як проходить процес виплати держдопомоги готівкою.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді