Заступник голови Окружного адмінсуду прокоментував сюжет про свій день народження

22:27, 19 марта 2019
Євгеній Аблов стверджує, що в сюжеті Слідство.інфо подано викривлену інформацію.
Заступник голови Окружного адмінсуду прокоментував сюжет про свій день народження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступник голови Окружного адміністративного суду Євгеній Аблов на своїй сторінці у Facebook прокоментував сюжет про свій день народження. Він стверджує, що в сюжеті «Української правди» та «Слідство.Інфо» подали викривлену інформацію.

«Сьогодні перечитав публікацію та передивився відео на інтернет-виданнях щодо святкування свого дня народження, навіть дав коментар одному із телеканалів. Як завжди, дякую «Українській правді» та «Слідство.Інфо», які також нагадали всім, що 10 березня у мене був день народження. Якщо чесно, то я хтів би щоб всі поважні особи, про яких іде мова у публікації та відеосюжеті привітали мене. На жаль, жодного члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та частина високопосадовців, про яких йдеться в сюжеті, не були присутні на святкуванні мого дня народження, хоча для мене, це було б за честь.

Зокрема, в закладі, де я святкував день народження, були інші відвідувачі і я не розумію, чому журналісти не зайшли у заклад та не переконались у тому, що члени ВККС не були присутні на святкуванні мого дня народження.

Зайдіть в заклад, присядьте за скромний стіл, привітайте, покоштуйте кисленької капустки, смаженої картоплі! Що ж ви на вулиці сидите, чекаєте, мені навіть не зручно.

Я чітко пов’язую викривлення інформації щодо участі членів ВККС у святкуванні свого дня народження з винесенням мною, 04.03.19, у складі колегії рішення про скасування постанови КМУ про встановлення цін на газ і визнання їх необґрунтованими. Це рішення суду дуже не сподобалось виконавчій владі, і мені пообіцяли підготувати мене до оцінювання, тому знову полився бруд. Для особливо обдарованих поясню ще раз, рішення суду це не дівчина, рішення не може подобатись чи не подобатись, рішення суду має ґрунтуватись на засадах верховенства права, бути законним і обгрунтованим.

До речі, 13 березня день народження святкувала і моя теща Воробйова Світлана Миколаївна», - написав Аблов.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що заступник голови Окружного адмінсуду Києва добровільно здав зброю.

Також відомо, що Є. Аблов оскаржив результати конкурсу в ДБР.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва