Резонансна ДТП у Києві: апеляційний суд прийняв рішення щодо сина бізнесмена

15:58, 21 марта 2019
Суд залишив без змін адміністративне стягнення, застосоване судом першої інстанції.
Резонансна ДТП у Києві: апеляційний суд прийняв рішення щодо сина бізнесмена
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 березня Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційну скаргу, подану в інтересах Слободського М. І., на постанову судді Шевченківського районного суду Києва від 20 червня 2018 року. Про це передає прес-служба суду.

«Вказаною постановою Слободського М. І. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі шестисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 грн, на користь держави, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 (один) рік. За наслідками апеляційного розгляду постанову судді Шевченківського районного суду Києва від 20 червня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах Слободського М. І., залишено без задоволення» йдеться у повідомлення.

У суді зазначили, що судове засідання з розгляду апеляційної скарги, поданої в інтересах Слободського М. І., тривало понад 2 години, а відкладення попередніх судових засідань були зумовлені неявкою правопорушника або його адвоката, поданням останніми численних клопотань про відкладення, а також інших клопотань, що стосувалися допиту свідків, патрульних та ін.

Крім того, 21 березня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого Шевченківського районного суду міста Києва від 18 лютого 2019 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до підозрюваного Слободського М.І. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 квітня 2019 року включно.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 18 лютого 2019 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення», - зазначили у суді.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Микита Слободський, син бізнесмена Ігоря Слободського, 16 лютого в'їхав на своїй автівці BMW X5 у Lanos. В результаті загинула жінка, а її 8-річна дочка залишилася напівсиротою. Пізніше виявилося, що на хлопця уже двічі складали протоколи за водіння у стані алкогольного сп'яніння.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді