Віз копа на багажнику 3 кілометри: у резонансній справі є подробиці

07:25, 23 марта 2019
Зловмиснику інкримінують крадіжки, шахрайства, а також замах на життя працівника поліції.
Віз копа на багажнику 3 кілометри: у резонансній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Близько трьох кілометрів, тікаючи від переслідування, провіз на багажнику працівника поліції підозрюваний у серії злочинів представник ромської національності. Після цього втікач пригальмував, вибіг з автомобіля та став переховуватися, передає zz.te.ua.

Жителю Миколаївщини, 1983 року народження, інкримінують крадіжки, шахрайства, а також замах на життя працівника поліції. За словами начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника, інформацію про підозрюваного отримали всі відділи та відділення поліції Тернопільщині. Перебувало в розшуку і авто, на якому, ймовірно, їздить зловмисник. Оперативники отримали інформацію, що схожий автомобіль знаходиться в Чорткові. Аби перевірити інформацію, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Коли правоохоронці попросили водія показати документи на транспорт, невідомий різко рушив з місця.

Проте уникнути затримання чоловікові не вдалося. Менш як за 12 годин оперативники кримінальної поліції Чорткова вийшли на слід втікача. Його уже неодноразово притягували до відповідальності за скоєння майнових злочинів, шахрайств та грабунків. Жертвами підозрюваного були в основному мешканці Миколаївської області. Проте останнім часом він обікрав і кілька помешкань на території Тернопільщини.

Як повідомляють у поліції, чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Давати будь-які покази він відмовляється. Йому вже оголосили підозру за статтею 345 частиною 2 ККУ — погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, оскільки правоохоронець отримав тілесні ушкодження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Правоохоронці пропонуватимуть тримання під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на вокзалі Запоріжжя поліцейські обікрали чоловіка. Скориставшись тим, що чоловік був нетверезий, правоохоронці витягли у нього з сумки 53,6 тисяч доларів і 9 840 євро. Копи отримали покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Також ми повідомляли, що у Вінницькій області водій і пасажир «євробляхи» відкрили вогонь по патрульних поліцейських, які зупинили автомобіль. Копи не постраждали. Зловмисники втекли до лісу, їх розшукують.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді