Пляшкою по голові: на Чернігівщині дівчина напала на копа

08:45, 13 марта 2019
Поліцейський отримав черепно-мозкову травму після конфлікту з п’яною студенткою.
Пляшкою по голові: на Чернігівщині дівчина напала на копа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Чернігівщині 21-річну студентку визнано винною у нанесенні тілесних ушкоджень працівнику правоохоронного органу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Прокурор довів у суді вину 21-річної студентки, обвинуваченої у заподіянні працівникові поліції тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Подія трапилась у жовтні 2018 року в Прилуках. Як з’ясувалося, обвинувачена, перебуваючи в одному з кафе в стані алкогольного сп’яніння, з метою перешкоджання діям працівника правоохоронного органу вдарила поліцейського пляшкою з-під пива по голові. Внаслідок нанесення удару правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, підшкірної гематоми та інші ушкодження.

Відтак, вироком Прилуцького міськрайонного суду зловмисницю визнано винуватою у інкримінованому злочині та затверджено угоду про примирення, укладену між потерпілим та обвинуваченою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на вокзалі Запоріжжя поліцейські обікрали чоловіка. Скориставшись тим, що чоловік був нетверезий, правоохоронці витягли у нього з сумки 53,6 тисяч доларів і 9 840 євро. Копи отримали покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Також ми повідомляли, що у Вінницькій області водій і пасажир «євробляхи» відкрили вогонь по патрульних поліцейських, які зупинили автомобіль. Копи не постраждали. Зловмисники втекли до лісу, їх розшукують.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва