Отримав $1200 хабара від призовника: ДБР затримало інспектора поліції

11:41, 26 марта 2019
Поліцейський обіцяв призовнику допомогти вирішити питання з військовим комісаріатом.
Отримав $1200 хабара від призовника: ДБР затримало інспектора поліції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові за оперативного супроводу співробітників СБУ у Львівській області затримали інспектора одного з батальйонів Управління патрульної поліції у Львівській області під час отримання неправомірної вигоди від призовника на військову службу. Про це передає прес-служба Бюро.

«За попередніми даними, інспектор батальйону патрульної поліції отримав від призовника неправомірну вигоду в сумі 1200 доларів США. За ці кошти працівник поліції обіцяв призовнику допомогти вирішити питання з військовим комісаріатом про відтермінування призову на строкову службу в Збройних силах України», — йдеться у повідомленні.

Після отримання неправомірної вигоди працівника поліції затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі ДБР під час обшуку затриманого виявили та вилучили суму неправомірної вигоди в повному обсязі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Управління СБУ в Вінницькій області затримали дільничного офіцера за вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Крім того, ми повідомляли, що слідчі Полтавського теруправління Державного бюро розслідувань за оперативного супроводу Полтавського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та прокуратури Полтавської області затримали за вимагання та отримання неправомірної вигоди оперуповноваженого Кременчуцького відділу поліції.

Додамо, у Миколаєві слідчими Державного бюро розслідувань спільно з оперативними співробітниками Департаменту захисту економіки в Одеській області задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди двома державними ревізорами-інспекторами Державної фіскальної служби в Одеській області від суб'єкта підприємницької діяльності. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки