Реєстрація ТОВ онлайн: уряд полегшив умови ведення бізнесу

19:32, 27 марта 2019
Товариство з обмеженою відповідальністю тепер можна буде створити онлайн без спеціальних знань.
Реєстрація ТОВ онлайн: уряд полегшив умови ведення бізнесу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для полегшення умов ведення бізнесу та підвищення позицій України в міжнародному рейтингу Doing Business Мінекономрозвитку розробило спеціальну комплексну постанову, яку 27 березня ухвалив Кабінет міністрів. Про це повідомляє прес-центр Міністерства економрозвитку і торгівлі.

«В ухваленій урядовій постанові, зокрема, визначені норми, що дають змогу засновникам товариств з обмеженою відповідальністю в електронній формі обирати для себе варіанти статуту, а замовникам будівництва — швидше і з меншими витратами для себе реєструвати декларації про готовність будівництва за допомогою електронного кабінету», — зазначив перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов у Facebook.

Крім того, товариство з обмеженою відповідальністю тепер можна буде створити онлайн за пару хвилин без спеціальних знань. Усі необхідні юридичні документи (статут, протоколи) будуть автоматично згенеровані програмою з урахуванням потреб замовника (йому потрібно буде просто відповісти на кілька запитань).

Також буде простіше отримати поштову адресу для об’єктів будівництва (нерухомості), бо вона надаватиметься автоматично до початку будівництва об’єкту разом з містобудівними умовами.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про нові штрафи для бізнесу. Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону №9451 «Про деякі питання застосування фінансових санкцій за порушення норм з регулювання обігу готівки».

Крім того, ми писали, що український бізнес чекають важливі зміни: Верховною Радою ратифіковано Багатосторонню конвенцію про виконання заходів, які стосуються угод про оподаткування, з метою протидії розмиванню бази оподаткування та виведенню прибутку з-під оподаткування.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду